Ocean Fish aduce și la Orhei pește de calitate din toate oceanele lumii

Datorita colaborarii efective intre echipele una.md si Ocean fish, in termeni foarte scurti, inca un magazin marca Ocean Fish a fost deschis la Orhei in acest weekend. Orheenii se vor putea bucura de un sortiment bogat de peste oceanic proaspat din Alaska, Norvegia, Islanda, Insulele Feroe si fructe de mare de cea mai inalta calitate din Asia. 

ocean-fish-aduce-si-la-orhei-peste-de-calitate-din-toate-oceanele-lumii-1516007272.jpg

De asemenea, deliciul companiei pus la dispozitia consumatorilor in noul magazin sunt afumaturile si saraturile din peste, produse local la noua fabrica a companiei Ocean Fish, deschisa in Republica Moldova, satul Magdacesti la finele anului 2017. Fabrica ultra moderna, cu o capacitate de productie de peste 1000 de tone pe an, produce peste afumat cu un gust unic care se datoreaza unui mix de 5 tipuri de lemn folosit in procesul de afumare.

principala2.jpg

“Dupa deschiderea magazinelor din Chisinau si Magdacesti, am primit solicitari multiple de la clientii nostri sa extindem reteaua de magazine si in alte localitati ale republicii. Astfel, Orheiul este primul centru raional care va avea propriul magazin Ocean Fish iar pe viitor urmeaza sa ne extindem si in alte localitati. In procesul de extindere tinem cont in primul rand de principiul de baza - produsele noastre sa ajunga cat mai proaspete pe masa consumatorului”, a subliniat Directorul Comercial Ocean Fish Moldova, Alexandru Mita.

Ocean Fish, este o companie romaneasca, lider in domeniul productiei pestelui din 1998, care s-a extins in Republica Moldova la inceputul anului 2017. Compania este de asemenea si furnizorul principal de peste si produse din peste al Casei Regale din Romania.

deschidereOceanFishOrhei4.jpg

Compania Ocean Fish Romania pune un accent deosebit pe siguranta produselor livrate si detine certificate ce atesta inalte standarde de siguranta alimentara, precum Cerificarea ISO22000, HACCP, IFS. Certificatul IFS obtinut in 2016 pozitioneaza compania printre unicii producatori din Estul Europei care ofera produselor un inalt grad de siguranta alimentara.

“Practic dorim sa fim mai aproape de clientii nostri aducandu-le pestele cel mai proaspat din toate colturile lumii, pescuit de nave ultra-performante, cu sisteme de congelare la bord si procesat local in fabrici ultra-moderne, care respecta normele Europene de Siguranta Alimentara la cel mai inalt standart” a declarat Directorul Import-Export Romania, Alesea Brinzila.

deschidereOceanFishOrhei61.jpg

Compania Ocean Fish pune un accent deosebit pe transparenta. Astfel, vizitatorii magazinelor sunt informati despre „traseul pestelui”si anume:

UNDE se pescuieste;

CUM se pescuieste;  

CUM se proceseaza – un video din Fabrica Ocean Fish ruleaza pe ecranele din magazine si clientul poate singur „sa se simta pentru cateva minute in incinta fabricii”

CUM se transporta - compania dispune de aproximativ 100 de camioane proprii, dotate toate cu aparate frigorifice.

deschidereOceanFishOrhei10.jpg

In Republica Moldova, magazinele Ocean Fish pot fi gasite:

-          In or. Chisinau pe strada Petricani 88/1

-          In sat. Magdacesti pe strada Calea Orheiuliui 19/1

-          In or. Orhei pe strada Vasile Lupu 41

deschidereOceanFishOrhei14.jpg