Dezvoltarea de software

In functie de specificul clientului, uneori apar sarcini relativ mari pentru automatizarea sarcinilor contabile specifice. O solutie competenta si integrata a acestor tipuri de sarcini este baza unei automatizari complexe. O trasatura distinctiva a companiei noastre in acest domeniu este de a avea propriul departament pentru dezvoltarea de software. Departamentul functioneaza ca o dezvoltare conceptuala a UNA.md  si realizeaza proiecte unice pentru clienti specifici.

Gestionarea activitatii departamentului se realizeaza pe un principiu de proiect cu controlul termenelor, costurilor si rezultatelor. Suportul instrumental se realizeaza utilizand CASE - sistem care un set complet de instrumente pentru diferite etape ale proiectelor, de la modelarea la nivel de proces de afaceri pana la suport pentru generarea codului executabil al aplicatiilor.

Toate proiectele sunt clasificate in functie de principiu:

 1.  Dezvoltare specializata in cadrul UNA.md .
 • Sarcini specializate (de exemplu: in productie);
 • Rapoarte complexe cu structura dinamica, structura pivor, grafice;
 • Asocierea cu hardware-ul, citirea automata a datelor de pe hardware.
  Arhitectura deschisa UNA.md va permite sa scalati functionalitatea sistemului informational pentru a obtine o solutie completa si eficienta pentru toate sarcinile clientului. Lista restrictiilor privind complexitatea solutiilor garanteaza succesul implemenarii UNA.md pentru intreprinderile complexe de productie.
  2. Dezvoltarea de software 
 • Obiectivele profilului economico-financiar;
 • Baze de date industriale, SQL Server (Oracle, Interbase, …);
 • Aplicatii Web (Java,. net);
 • Aplicatii Windows complete (C++ Builder, Delphi);

Experienta acumulata in domeniile mentionate permite asigurarea executarii calitative a lucrarilor in termen.