Introducere

Principalul serviciu oferit de compania noastra. La moment este vorba doar de implementarea unui sistem informational complex UNA.md .

In cadrul implementarii se presteaza si urmatoarele servicii:

  1. Analiza structurii informationale a intreprinderii
  2. Elaborarea sarcinilor tehnice
  3. Instruirea personalului clientilor

Metodologia de functionare a companiei respecta in principal standardul Customer Synchronized Resource Plannin (CSRP), ceea ce inseamna o sincronizare constanta a produsului si a cumparatorului. In plus, implementarea se concentreaza pe rezolvarea problemelor principale ale clientului si se adapteaza de fapt specificului clientului.

Intelegand perfect legatura dintre implementare si rezultatele asteptate de la Sistemul Informational achizitionat, asigurarea implementarii calitative este baza strategiei companiei. Doar acordand o atentie deosebita pregatirii specialistilor si, puteti obtine o calitate acceptabila. Acumuland experienta si schimbandu-le in cadrul echipei, de la proiect la proiect se realizeaza o imbunatatire a calitatii muncii pe fundalul reducerii termenelor de realizare a acestora.

Metodologia examinarii preliminare a intreprinderii, elaborata de specialistii UNISIM-SOFT, permite organizarea eficienta a proiectului de implementare. Numai cu o procedura competenta si convenita de implementare, puteti obtine rezultatele asteptate si puteti recupera investitiile in sisteme informatice complexe.

Exista trei modele de baza de implementare in intreprinderi:

 

  1. Modelul bugetar. Se bazeaza pe principiul obtinerii unui rezultat rapid cu costuri minime. Este utilizat in implementarea configuratiilor tipice, de exemplu pentru intreprinderile mici de tranzactionare.
  2. Modelul autorizat. Implementarea sistemului se realizeaza cu ajutorul specialistilor instruiti in cadrul proiectelor comune de implementare de la clientii mari in rangul de administratori, daca este necesar, care solicita ajutor consultantilor nostri de baza pentru solutionarea problemelor individuale. Practicat la implementarea in afara orasului Chisinau.
  3. Modelul complex. Se dezvolta un proiect complet de implementare la cheie (inainte de finalizarea cu succes). La elaborarea proiectului sunt estimate costurile posibile, realitatea realizarii sarcinilor complexe. Aceasta metoda ne permite sa folosim pe deplin know-how-ul si experienta acumulata in implementarea sistemului.