Vinificație

In procesul implementarii sistemului informational la intreprinderile producatoare accentul de baza se pune pe automatizarea intregului ciclu de producere in expresie naturala – receptia>prelucrarea>pastrarea>confectionarea>inpachetarea>realizarea. Exista posibilitatea de integrare cu sistemele de calitate ISO. Aceasta permite de a primi un raspuns rapid la asa intrebari ca:

  • Din ce materie prima, de la ce furnizori, partide a fost produs produsul finit?
  •  Care este suma reala a accizelor catre restituire in dependenta de etapele miscarii materiei prime in producerea vinicola si casarea acesteia la costul produsului finit?
  •  Care sunt volumele si termenii de realizare a produselor finite conform contractelor incheiate?
  •  Care sunt termenii de repatriere a mijloacelor banesti?
  •  Care sunt sumele si termenii de achitare cu furnizorii de materie prima?
  •  Care este datoria debitoare pe intreprindere in intregime si pe fiecare client in parte, care este suma datoriei expirate?

In cazul automatizarii complexe a producerii apare posibilitatea reala de a calcula operativ graficul achizitiilor materialelor auxiliare (sticle, etichete, accize etc.). Inregistrarea zilnica a contractelor incheiate privind realizarea produselor finite permite de a prognoza volumul de producere, compararea acestuia cu capacitatile de producere existente. Sistemul permite integrarea aparatelor de control – cantar electronic, emitator de productivitate la diferite etape, emitator de resurse s.a.

O inregistrare video in limba RUSA a prezentarii bazei de date in domeniul vitivinicol este disponibila mai jos facand clic pe imagine:

O inregistrare video