Automatizarea proceselor de business – solutii pentru IMM-uri

Pandemia de COVID-19 a generat multiple probleme de ordin social, economic etc., determinind necesitatea unor abordari noi si creative. In acest context, reprezentanta BERD in R. Moldova, cu suportul Uniunii Europene, a organizat mai multe webinare, in cadrul carora sunt prezentate diverse alternative si solutii pentru IMM.

Inregistrare video a webinarului

In cadrul unui asemenea webinar a participat directorul companiei Unisim-Soft, Pavel TUHARI, partener Universitatii Tehnice a Moldovei (UTM), care a prezentat solutii IT complexe si eficiente pentru IMM-uri, mai ales in conditiile actuale. A fost argumentata necesitatea automatizarii proceselor de business, evidentiate oportunitati noi de dezvoltare a afacerilor in R. Moldova datorita tehnologiei blockchain, ERP pe platforma Oracle s.a.

Pe linga reprezentantii IMM, la webinar au participat si cadre didactice ale Facultatii Inginerie Economica si Business, acest eveniment fiind favorabil clusterizarii, cunoasterii problemelor actuale, dar si de perspectiva ale intreprinderilor din R. Moldova, fapt ce ar permite imbunatatirea continuturilor cursurilor. Anterior au fost organizate multiple evenimente si actiuni cu suportul companiei Unisim Soft, pe aceasta cale contribuind major la utilizarea instrumentelor IT in procesul educational la FIEB.

Interactiunea universitate – mediu de afaceri – companii inovationale constituie un ingredient important pentru dezvoltarea economica sustenabila.

Accesul la fisiere si videoclipuri de prezentare este disponibil aici.
Informatii suplimentare despre acest eveniment gasiti in pagina al partenerului nostru, UTM.