FIEB, Oracle & Unisim-soft aduc tehnologii emergente la UTM

Facultatea Inginerie Economica si Business a lansat, intr-o atmosfera festiva, colaborarea cu reprezentanta din Romania a companiei Oracle. La eveniment au participat si vechii prieteni  de la compania Unisim-soft, care au intermediat stabilirea acestui important parteneriat  pentru FIEB.

Pavel TUHARI, directorul companiei Unisim-soft, a prezentat oportunitatile de utilizare a softului una.md ERP platform, Oracle based, care ofera solutii moderne pentru business, contabilitate, logistica etc. Avantajul acestei platforme, studiata deja de catre studentii FIEB, rezida in posibilitatea dezvoltarii unui sistem informational integrat cu utilizarea Database Oracle.

2-3-1030x773.jpg
Denis COSULEAN, expert contabil Unisim-soft, a prezentat solutii concrete pentru organizarea activitatii de logistica prin generarea rapoartelor, inclusiv de eficienta, verificarea stocurilor, comenzilor, a termenilor limita s.a.

3-3.jpg
Thomas ARIESAN (Oracle, Romania) a efectuat o inedita prezentare remote despre domeniile de activitate ale companiei Oracle – Manufacture Cloud, Oracle Transportation Management Cloud, Oracle Warehouse Management Cloud, Oracle Supply Chain Planning Cloud, Oracle IoT Production Monitoring Cloud  si Oracle Intelligent Truck and Trade. Un viu interes a trezit prezentarea tehnologiei blockchain, cu perspective deosebite pentru dezvoltarea industriei alimentare, farmaceutice s.a.

1-3-1030x773.jpg
O alta prezentare remote a fost facuta de catre Razvan DIACONU (Oracle, Romania), care a prezentat diverse aplicatii pentru domeniile marketing si vanzari. O atentie deosebita a fost acordata automatizarii suportului de clienti, care are perspective mari de dezvoltare in regiune.

4-3-1030x773.jpg
Exprimandu-si consideratia si recunostinta pentru dezvoltarea colaborarii cu noii parteneri de talie mondiala de la Oracle, decanul FIEB, conf. univ., dr. Rafael CILOCI a mentionat ca acest parteneriat constituie o oportunitate exceptionala pentru pregatirea moderna a studentilor UTM si implicit ai FIEB, cu un accent deosebit pe dezvoltarea competentelor TIC, care a devenit deja un deziderat pentru Universitatea Tehnica a Moldovei.

8-2-1030x773.jpg
Oracle Corporation este o companie multinationala americana din industria calculatoarelor, specializata in conceperea si comercializarea de sisteme hardware si software pentru afaceri. Oracle-Romania este a patra cea mai importanta reprezentanta a companiei la nivel global si a doua din Europa, transformand tara-gazda intr-un hub global al companiei si oferind peste trei mii de locuri de munca.