Versiune lansata a UAMenu pentru a functiona cu mai multe terminale

UNISIM-SOFT a imbunatatit aplicatia UNA.md\FrontOffice (UaMenu), ce va permite utilizarea mai multor terminale POS pentru efectuarea platilor, procesarea returnarilor etc.

terminal.png
Aplicatia face posibil lucrul cu patru banci simultan, precum Moldova Agroindbank, FinComBank, Moldinconbank si Victoriabank la o singura plata. Terminalul POS a fost integrat folosind limbajul de programare Python: a fost creata o aplicatie pentru a lucra cu vanzari, returnari, tiparirea chitantelor si rapoarte fiscale. De asemenea, s-au adus imbunatatiri functionalitatii, tinand cont de eroarea imprimantei fiscale intr-o situatie in care hartia se epuizeaza si cecul nu a fost tiparit, se preconizeaza ca banii cumparatorului in acest caz vor fi returnati pe cardul bancar. In plus, este planificata dezvoltarea trimiterii unui cec prin e-mail si posibilitatea anularii platilor cu confirmare dubla obligatorie, de exemplu, prin posta.

0.jpg

Aplicatia de plati  UNA.md\FrontOffice (denumita anterior "UaMenu") este conceputa pentru a functiona cu echipamente de casa si este conceputa special pentru a inregistra rapid si usor vanzarile de numerar si non-numerar intr-un magazin. Programul va permite sa automatizati activitatea atat a unui magazin, cat si a unui intreg lant de magazine.  UNA.md\FrontOffice functioneaza din 2001. In acelasi timp, a fost fondata si compania UNISIM-SOFT, in prezent este una dintre cei mai mari dezvoltatori de software pentru comert, productie si intreprinderi bugetare. Biroul organizatiei este situat in Chisinau, pe strada. Alba Iulia 75.