Video instructiune pentru UnaRetail

Inventariere

Acest videoclip descrie modulul de inventariere in aplicatia UnaRetail. In general, au fost dezvoltate mai multe module, dar in acest caz este de interes inventarierea. Vedeti un videoclip pe canalul de YouTube.

 Video instructiune pentru UNARetail - Inventariere

In primul rand, trebuie sa obtineti date de la back office si, de asemenea, va trebui sa trimiteti date. Pentru a face acest lucru, trebuie sa specificati un link catre baza de date pe care o cautati. Alegeti un magazin sau un depozit in care va fi realizat inventarul. Pentru a primi date - faceti clic pe - Descarcati. Apoi, trebuie sa deschideti modul inventar si sa colectati datele. In acest caz, datele acumulate sunt deja acolo si acum este necesar sa le stergeti. Pentru a face acest lucru, accesati setarile bazei de date si selectati sterge acumulat.

Acum aplicatia nu contine informatii inutile si puteti incepe scanarea. Pentru a face acest lucru, scanerul vizeaza codul de bare. In acest caz, este recunoscut drept croissant si este afisat pretul acestuia. Apoi introduceti cantitatea si apasati Enter. Dupa apasarea Enter, acest produs se afla deja in lista articolelor scanate. Urmatoarea pozitie - este de asemenea vizibil ca exista un pret, un nume, o cantitate este introdusa. Apasati Enter, este selectat inca un produs care a fost deja scanat anterior, in acest caz, cantitatea reala din aplicatie este pur si simplu rezumata. Articol recunoscut sub forma de rosii. Pentru a trimite date, trebuie sa intrati in modul Trimiterea.

Transferul de date se face prin Trimite prin http. "Operatiunea a fost finalizata cu succes, iar informatiile au fost salvate in documentul nr." Acest mesaj inseamna ca, in back office, puteti gasi documente cu codul din mesaj, de inventariere cu marfuri transmise.

Regimul Simplu

Pentru modulul Simplu, a fost adaugata o noua setare, cu ajutorul careia puteti trimite date la documentul Act de scanare sau la Cereri - centrul de logistica. Vedeti un videoclip pe canalul de YouTube.

 Video instructiune pentru UNARetail - Inventariere

Pentru a alege la ce document vor fi incarcate datele, trebuie sa accesati Trimiterea si selectati Setari. In fereastra de setari, utilizati sagetile pentru a selecta Adaugator fila si aici puteti selecta Actul de scanare sau Cerere - centrul logistic sau unele dintre propriile SYSFID. Aplicatia de stocare este configurata in prezent pentru doua documente. Trebuie sa va intoarceti si sa mergeti la Scanare si sa lucrati ca in modul Inventariere.

Produsul este scanat si apoi trebuie sa trimiteti datele. Daca lista de bunuri dorita este scanata si trimisa, trebuie sa faceti o cerere. Pentru a face acest lucru, accesati Setari si Stergeti acumulatul. De asemenea, trebuie sa profitati de o curatare completa daca datele au fost deja descarcate. Acum puteti merge din nou la fila Trimitere / Setari / Adaugator, unde SYSFID se schimba si puteti continua sa lucrati.