Act de renunțare

Marca UNA.md

Marca UNA.md este o marca inregistrata in ceeea ce priveste produsele furnizate de UNISIM-SOFT . Drepturile la marcile comerciale mentionate pe site-ul UNISIM-SOFT apartin titularilor lor de drepturi.

Responsabilitate

Materialele sunt plasate pe acest site "asa cum sunt si cum le vedeti", fara garantii, adecvare pentru o anumita destinatie si respectarea drepturilor de proprietate intelectuala. In plus, compania UNISIM-SOFT nu garanteaza exactitatea si completitudinea materialelor continute pe acest site. Compania UNISIM-SOFT are dreptul sa modifice informatiile, inclusiv descrierea produselor, preturilor, in orice moment fara a da careva explicatii. Compania UNISIM-SOFT nu isi asuma nici o obligatie de a acutualiza materialele de pe acest site. Informatiile publicate pe acest site pot contine linkuri catre materiale, produse, programe sau servicii care ar putea sa nu fie disponibile in unele tari, inclusiv Republica Moldova, tarile CSI si tarile fostei URSS.

Limitarea responsabilitatilor

Compania UNISIM-SOFT , furnizorii ei si orice terti mentionati pe acest site nu vor purta raspundere pentru nici un fel de daune (inclusiv, dar fara a se limita la beneficii pierdute, pierderi de date sau intreruperi), care au aparut ca urmare a utilizarii materialelor acestui site, precum si un link ce contine acest site. Daca utilizarea materialelor sau a informatiilor postate pe acest site a dus la necesitatea intretinerii, repararii sau corectarii echipamentului/datelor, va asumati toate costurile asociate.

Legislatia in vigoare

  In limitele permise de legislatia locala, acesti Termenii  vor fi reglementati si interpretati in conformitate cu legislatia Republicii Moldova, fara utilizarea normelor de conflict. Orice dezacorduri legate de acesti Termeni vor fi luate in considerare in instantele de Judecata (municipale sau arbitrale, in functie de inculpat).
  Compania UNISIM-SOFT nu sustine ca materialele continute pe acest site sunt potrivite sau disponibile pentru utilizarea in afara teritoriului Republicii Moldova si nu informeaza despre interzicerea accesului acestora de pe teritoriile in care continutul lor este ilegal. Este interzisa utilizarea, exportului sau reexportarea materialelor plasate pe acest site, precum si a caror copii ale acestora si copii adaptate in incarcarea legilor sau a prevederilor in vigoare, inclusiv a legilor si si prevederilor in domeniul exportului, dreptului de autor si al brevetului. Daca decideti sa vizitati acest site, fiind in afara Republicii Moldova, aceste actiuni sunt considerate ca fiind din propria intiativa si sunteti responsabil pentru respectarea tuturor legilor locale aplicate.

Dispozitii generale

Compania UNISIM-SOFT are dreptul de a revizui acesti termeni in orice moment prin actualizarea acestei pagini. E necesar sa vizitati aceasta pagina din cand in cand pentru a vredea conditiile actuale, deoarece acestea va impun anumite obligatii. Unele elemente ale acestor termeni pot fi inlocuite cu notificari sau conditii legale declarate in mod explicit pe anumite pagini ale acestui site.

error Toate erorile de scriere gasite pe acest site sunt admise pentru a satisface nevoia medie a cititorului de a le gasi.