Fluxul de documente

Esti la inceput de cariera, inca nu ai suficienta experienta, dar ai entuziasm si dorinta de a lucra? Sunteti un expert recunoscut in domeniul dvs., a-ti dori sa va dezvoltati in continuare si sa deveniti o parte a ceva nou si special? UNISIM-SOFT este in rapida crestere, si suntem interesati in atragerea a noi persoane pe diferite pozitii. Compania noastra pretuieste angajatii sai si le ofera oportunitati bune pentru crestere profesionala in cariera (si, desigur, un salariu bun).

Oferim specialistilor si incepatorilor, urmatoarele posturi vacante:

Programe speciale pentru studenti

Compania noastra mereu a acordat o atentie deosebita lucrului cu studentii si suntem mereu bucurosi sa primim in echipa noastra tineri profesionisti si promitatori. Intelegem ca, studentii activi = personalul viitor inalt calificat. De aceea, incercam sa oferim toate posibilitatile, ca chiar de acum studentii sa poata afirma si sa obtina sansa de a colabora in viitor in compania noastra sau cu clientii nostri. In prezent, se desfasoara urmatoarele programe pentru studenti:

Studentilor-programatori:

Studentilor specialisti in domeniul contabilitatii, economiei, finantelor:

ATENTIE! Se acorda prioritate candidatilor care s-au familiarizat cu site-ul nostru, pentru a intelege sfera noastra de activitate, a carui interese coincid cu oportunitatile noastre si sunt determinati si ambitiosi de a obtine rezultate in cadrul companiei noastre. Daca aveti un caracter puternic, o reactie rapida, si un bun echilibru intre simtul de responsabilitate si al umorului, completeaza formularul, ce poate fi descarcat de pe pagina pozitiei corespunzatoare, si trimite-l la cv@una.md (indicand codul pozitiei pentru care aplicati in tema scrisorii). Impreuna cu formularul va rugam sa trimiteti si o scrisoare de intentie. Candidatii selectati vor fi intervievati in termen de 10 zile de la primirea chestionarului completat.

Cautam tineri profesionisti care isi iubesc lucrul si doresc sa il faca mai bine decat altii.