Platformul UNA.md

Sistem informational cuprinzator de contabilitate si management

In centrul sistemului se afla principiul automatizarii intregului flux de lucru, nu doar a contabilitatii. De fapt, acesta este exact sistemul de contabilitate si management, astfel incat sa poata fi urmarite cu usurinta miscarile de bunuri, transporturi, datorii, solduri, costuri, vanzari si productie. Inregistrarile contabile sunt generate automat pe baza operatiunilor economice inregistrate in sistem. Toate operatiunile cu iesire automata in bilant.

Acoperirea intregii activitati economice

Nici o operatiune economica nu este trecuta cu vederea. Tot ceea ce se intampla in intreprindere este fixat. Necesita o disciplina si o acuratete sporita din partea persoanelor responsabile de introducerea in timp util a datelor, ceea ce are un efect benefic asupra atmosferei de lucru, motiveaza colectivul si faciliteaza activitatea managerilor, permitandu-le sa monitorizeze rapid starea financiara a companiei. Sistemul este multi-utilizator, adica va permite sa lucrati cu fiecare modul simultan mai multi utilizatori.

Intreaga gama de raportare

Diverse rapoarte conform regulilor corporative si cerintelor standardelor nationale de contabilitate si Codul Fiscal al RM. Configurarea convenabila, reconfigurarea si scalarea rapoartelor. Generarea rapida a rapoartelor in diferite taieturi. Toate rapoartele pot fi exportate in format text si produse MS Office (Word, Excel) pentru prelucrare si analiza ulterioara.

Sistem de mare viteza si sigur

Sunt utilizate noi tehnologii de stocare, prelucrare si prezentare a datelor. Tehnologia SQL-Server bazata pe DBMS ORACLE. Aplicatiile sunt dezvoltate in Borland Builder C++, un client pe 32 de biti. Sistem de retea, client Universal. Baza de date este protejata impotriva accesului neautorizat. Stabilirea drepturilor de acces ale fiecarui utilizator la diferite site-uri (module) ale sistemului la nivel de cont, documente, rapoarte, Securitatea si siguranta datelor sunt garantate.

Interfata prietenoasa, intuitiva, multilingva

Configurarea individuala a locului de munca al fiecarui utilizator. Activitatea utilizatorilor este simplificata la maxim: interfetele grafice va permit sa accelerati cautarea si introducerea datelor, iar interfata standard Windows este intuitiva pentru utilizator. Sugestii, avertismente, urmarirea automata a erorilor in introducerea informatiilor, indicarea inconsecventelor de date — toate acestea ajuta la lucrul rapid si eficient chiar si contabilii, care nu sunt foarte experimentati in computere. Suport pentru limba rusa, romana si engleza.

Implementarea garantata «la cheie» si instruirea personalului

Experienta noastra de multi ani cu organizatiile din diferite domenii de activitate va permite sa garantati implementarea si configurarea rapida a sistemului pentru nevoile intreprinderii dumneavoastra, precum si intretinerea profesionala a software-ului si instruirea utilizatorilor. Pentru cei familiarizati cu programele comune de contabilitate, instruirea suplimentara este minima. Serviciile prestate sunt efectuate de specialisti competenti in domeniile respective: probleme economico-financiare, Sisteme informationale si Hardware / Software. Clientul nu are nevoie de continutul unui programator calificat pentru administrare si intretinere.

Raportul optim  «cost / functional»

Costul sistemului corespunde nevoilor si capacitatilor companiilor clienti, variind in functie de complexitatea si amploarea proiectului. In acelasi timp, fiecare client ofera conditii convenabile si avantajoase de plata a software-ului si a serviciilor furnizate. Astfel, plata se face in parti, iar calculul final se face numai dupa semnarea de catre client a actului de lucrari efectuate.

Suport si actualizari de la dezvoltator local

Adesea, furnizorul impune clientului sa limiteze functionalitatea sosului "corectitudine" doar pentru ca este doar un vanzator de solutii straine, nu un dezvoltator. In cazul nostru, beneficiati de suportul direct al producatorului local din Moldova si, respectiv, de posibilitatea realizarii rapide a oricaror cerinte specifice sistemului.