Reducere oferită de bancă la plata cu cardul

In cadrul proiectului social de la Moldindconbank si Mastercard - ”Cu grija” pentru detinatorii cardurilor bancare de plata din categoria „Social” emise in municipiul Balti.

Unisim-Soft, in parteneriat cu Moldindconbank si reteaua de magazine Linella, pe baza platformei ERP UNA.md, o alternativa la 1C bazata pe DBMS Oracle, a implementat schimb de date cu banca pentru a calcula o posibila reducere de catre banca.

Sarcina stabilita pentru specialistii Unisim-Soft a fost setarea functionarii casei de marcat si a echipamentelor de casa pentru inregistrarea datelor privind suma platibila pe bon si numarul cardului bancar al titularului. Trimiterea datelor primite spre prelucrare de catre banca. Pe baza rezultatelor calculelor reducerii de catre banca, solutia noastra pentru casele de marcat bazata pe platforma UNA.md ar trebui sa primeasca suma reducerii care, trebuie aplicata bonului.
Astfel, sistemul de calcul al reducerilor, care se afla in banca, a primit posibilitatea de a aplica reducerea direct in momentul platii cu cardul a bonului in reteaua magazinelor partenerilor nostri.

Solutia a fost implementata si integrata cu succes.

Intregul proces de obtinere si aplicare a unei reduceri de 5% pentru intreaga linie de produse este complet automatizat si se realizeaza automat la prezentarea unui card bancar din categoria „Social” de la Moldindconbank si Mastercard pentru plata si nu necesita actiuni suplimentare din partea casirului sau a clientului magazinului.