ERP MONOLIT bazat pe tehnologiile ORACLE

ERP Monolit  este o solutie scalabila integrata, complexa, care va permite sa gestionati resursele si sa simulati procese reale de afaceri de aproape orice complexitate.
Capacitatile sistemului permite, intr-o singura baza de date, sa efectueze calcule si sa creeze rapoarte pentru diverse entitati juridice ale holdingului sau sucursalelor separate ale companiei.
Modulele functionale ERP Monolith, referite la conturul „Management financiar si control” , ofera o solutie la problemele de automatizare a contabilitatii financiare, fiscale si de gestiune, de asemenea  pregatirea situatiilor financiare, planificarea, bugetarea si desigur analiza rentabilitatii.
ERP Monolith include module pentru rezolvarea problemelor de management al lantului de aprovizionare , oferind automatizarea managementul inventarului, logistica de transport, controlul proceselor de productie si gestionarea achizitiilor.

ecc.png

Gestionare  relatiei cu clientii asigura munca intr-un singur mediu informational pentru angajatii care indeplinesc functiile de reprezentanti de vanzari, comercianti, tehnicieni de intretinere a echipamentelor, supervizori, sefi ai departamentelor de vanzari, precum si angajatii din zona de vanzari a distribuitorului.
Eficienta proceselor de afaceri in ciclul de vanzari al unei companii depinde in mod direct de capacitatile sistemului informational de a modela fluxul de lucru, de a automatiza majoritatea functiilor de calcul si control de rutina, de a oferi o interfata ergonomica pentru introducerea si prelucrarea rapida a datelor, de a furniza generarea de rapoarte si formulare primare  cu informatii analitice necesare.

De asemenea acest sistem este un mediu integrat pentru automatizarea proceselor de evidenta a personalului, urmarirea timpului, calculul salariilor, calcularea impozitelor si deducerile din salarii.
Modulele de planificare incluse in ERP Monolith ofera o solutie la un set de sarcini pentru automatizarea proceselor de planificare coordonata de-a lungul intregului „lant de aprovizionare”: de la prognozarea cererii de produse pana la planificarea livrarilor, productiei si achizitiilor, tinand cont de principalele constrangeri de resurse. Introducerea modulelor de planificare ca parte a ERP Monolith va oferi o crestere a calitatii prognozarii si planificarii la toate verigile lantului de aprovizionare.

Cloud-ul va ajuta la maximizarea valorii achizitiei si la crearea unei platforme sigure pe viitor.
Transportam produse pentru clientii nostri care variaza de la produse pentru casa, medicamente fara prescriptie medicala la gustari alimentare si chiar alcool in anumite piete .

Avand peste  200 micro indepliniri centre si deservirea a peste 500 de piete demonstreaza ca exista totusi perspectiva de crestere ceea ce inseamna ca noi cu adevarat detinem experienta.

ERP va ofera puterea de a adapta rapid modelele si procesele de afaceri, astfel incat sa puteti reduce costurile, sa clarificati previziunile si sa inovati mai mult.

Fiind  mai mult  decat  o platforma, pentru noi  este foarte important sa intelegem ce performante au toate afacerile noastre  si ca ERP va ofera puterea de a adapta rapid modelele si procesele de afaceri, astfel incat sa puteti reduce costurile, sa clarificati previziunile si sa inovati mai mult pe viitor.

Planificarea afaceriilor devine tot mai usoara ceea ce demonstreaza de exemplu adunarile Ad-Hoc vis-a-vis de performanta si integrare.

In prezent suntem in proces de integrare a back-end-ului si front-end-ul, in mod clar aceasta va fi un punct central foarte important pentru noi.  Avem o singura sursa a adevarului , a optimizarii valorii si a succesului de colaborare  cu  partenerul nostru Oracle.