MESTEC revolutioneaza operatiunile de producere cu baza de date autonoma Oracle

Producerea este industrie care se afla in lucru non-stop, unde rolul final joaca disponibilitatea permanenta. MESTEC ofera Saas-soluii inteligente pentru optimizarea ciclului de viata incepind cu planificarea si terminind realizarii pentru unele din cele mai prestigiosi producatori de submarine in lume, rachete, microconductori, proteze ortopedice si cofetarii. Deplasarea infrastucturii locale invechita  MESTEC in Oracle Autonomous Database Cloud cu timpul opririi care este egal cu zero, permite companiei sa concentreze strategic resursele pe instrumente inovatoare pentru a imbunatati calitatea productiei, costurile si performantele livrarii.

1.jpg

Utilizarea procesarii tranzactiilor offline Oracle impreuna cu Microsoft Azure Interconnect a ajutat MESTEC sa-ti reduca costurile fortei de munca si infrastructura este de doua ori mai mare decat a unui mediu local similar, iar volumele de munca sunt cu pana la 600% mai rapide cu jumatate din mai multe procesoare.
Procesarea offline a tranzactiilor se remediaza, se intretine si se stabileste, oferind un mediu mai sigur, care elibereaza resurse, pentru a nu pierde timp pretios, ci pentru a-l economisi pentru serviciul si instruirea clientilor. MESTEC are, de asemenea, o mai mare flexibilitate pentru a creste si a reduce automat capacitatea in cateva secunde, in functie de sarcina, si poate conecta foarte usor si rapid clientii noi si reduce riscurile cu recuperarea automata a dezastrelor. 

Clientii MESTEC beneficiaza foarte mult de utilizarea tehnologiei autonome in fabricile. Productivitatea muncii este crescuta cu 60%, reclamatiile clientilor sunt reduse cu 50%, iar costurile sunt reduse datorita reducerii cu 20% a stocurilor. Cu MESTEC si Oracle, fabrica viitorului este disponibila acum.

Urmareste video MESTEC

Urmariti acest videoclip pentru a afla cum MESTEC inoveaza in producere cu o baza de date Oracle autonoma.

MESTEC actualizeaza producerea cu o baza de date autonoma.
Utilizarea procesarii autonome a tranzactiilor Oracle in combinatie cu Microsoft Azure Interconnect a ajutat MESTEC sa reduca la jumatate costurile de forta de munca si infrastructura si, ca urmare, productivitatea este cu pana la 600% mai rapida cu jumatate din hardware.

Incercati acum un cloud autonom

Cititi mai multe istorii despre clienti Oracle Cloud.
MESTEC este unul dintre mii de clienti care calatoresc in cloud. Cititi despre altele din Oracle Cloud Stories: Business Success.