Summitului virtual al Oracle CX

Postat de Larry Ellison, presedinte Oracle si CTO.

Acum puteti trai si lucra de la distanta chiar langa ocean, angajatii nostri au mult mai mult timp, devin mult mai eficienti, si nu vor mai fi nevoiti sa faca naveta la si de la serviciu, adica, nu vor mai pierde timpul in traficul dintr-un oras mare ca Los Angeles. Nu lucrati, stati in masina - acest lucru este teribil de ineficient si nici voi nu sunteti foarte fericiti. Puteti fi in Rusia sau de-a lungul autostrazii 405 spre sud, din Los Angeles.

Видео вебинара

Inregistrarea video a summitului virtual. Sau puteti doar sa faceti clic pe imagine.

Totul se schimba si cu totii putem vedea aceasta schimbare semnificativa. Dupa cum stiti, vreau sa spun ca, dorinta este un lucru teribil, dar are un efect secundar interesant, ma gandesc ca dorinta - ne schimba modul de lucru pana la punctul in care nu numai ca vom lucra diferit, dar ne vom dispersa si vom lucra din diferite locuri, iar de acest lucru, Oracle Corporation, se pregateste chiar acum. Oracle ofera instrumente angajatilor nostri, prin care pot lucra si trai acolo unde isi doresc, pot sa lucreze atunci cand vor sa lucreze, iar acest lucru suna bine, fiind constientizat si de catre companie.

Apropo, puteti cumpara o casa mult mai frumoasa in Nashville, Tennessee, pentru aceeasi suma pentru care cumparati un apartament in New York. Ei bine, daca iubesti New York-ul, ramai in New York, dar daca vrei sa cumperi o casa mare langa Universitatea Vanderbilt din Nashville, Tennessee, fa-o. Noi le oferim angajatilor nostri alegerea locului in care doresc sa traiasca, cum vor sa lucreze si cand vor sa lucreze cu aceste instrumente digitale moderne.

Voi reveni la consultatie, este evident ca locurile in care consultantii obisnuiau sa viziteze site-urile clientilor pur si simplu nu sunt acum necesare, asa ca consultantii nostri din Nashville vor ajuta clientii din New York, si din Delhi, cu aceleasi capabilitati, consultantul va fi capabil sa consilieze clientii din New York, iar acest fenomen este o geografie globalizata, lumea se apropie din ce in ce mai mult, fara a diminua calitatea vietii angajatilor nostri. Astfel, am oferit mai multe optiuni pentru a alege unde pot lucra si cum isi vor revolutiona munca. Acum livram produsele si serviciile noastre prin Cloud.

Nu este nevoie sa lucram intr-o singura camera, mostenirea noastra este ca livram produsele noastre digital prin Cloud, si ca oferim serviciile noastre de consultanta prin Cloud.

Link la summit.

Pagina evenimentului.

Sursa.